Advies openingstijden

Gepost op 14 maart 2019

Op de volgende (feest)dagen gelden er aangepaste openingstijden voor winkels in het centrum van Arnhem. Let op: alle genoemde tijden betreffen een advies en zijn dus niet leidend. Wanneer men besluit andere tijden te hanteren houdt er dan rekening mee dat ditgeheel op eigen risico is en een meerderheid gesloten kan zijn.

Op dinsdag 11 december zal de volgende bestuursvergadering van City Centrum Arnhem plaatsvinden. Uw input voor deze vergadering is erg belangrijk voor ons. Heeft u punten die besproken moeten worden, dan kunt u deze naar het volgende e-mailadres sturen: info@arnhemcentrum.com. Alvast hartelijk dank voor uw input!

Op dinsdag 13 november zal de volgende bestuursvergadering van City Centrum Arnhem plaatsvinden. Uw input voor deze vergadering is erg belangrijk voor ons. Heeft u punten die besproken moeten worden, dan kunt u deze naar het volgende e-mailadres sturen: info@arnhemcentrum.com. Alvast hartelijk dank voor uw input!

Uitnodiging ALV 13-11-2018

Gepost op 8 november 2018

ierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van CCA. Datum: 13 november 2018 Tijdstip: 18.00 uur Locatie: Café/Restaurant Verheyden aan de Wezenstraat 6

Nieuwsbrief CCA oktober 2018

Gepost op 3 november 2018

Beste leden, Het bestuur wil transparant met de leden communiceren. Het idee is ontstaan om 4 x per jaar een nieuwsbrief uit te brengen. Er kan hier actuele informatie gelezen worden maar natuurlijk kunt u als lid ook zelf interessante onderwerpen aandragen.

Op dinsdag 9 oktober zal de volgende bestuursvergadering van City Centrum Arnhem plaatsvinden. Uw input voor deze vergadering is erg belangrijk voor ons. Heeft u punten die besproken moeten worden, dan kunt u deze naar het volgende e-mailadres sturen: info@arnhemcentrum.com. Alvast hartelijk dank voor uw input!